Horkovzdušná fritéza – Tradiční recept

A TEĎ NĚCO KLASICKÉHO…

Hovězí steak z horkovzdušné fritézysteak

Náročnost: Jednoduché a rychlé.

Suroviny:

  • 4 lžíce změklého másla
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky čerstvě nasekané petrželky
  • 1 lžička čerstvě nasekané pažitky
  • 1 lžička čerstvého nasekaného tymiánu
  • 1 lžička čerstvě nasekaného tymiánu
  • 1 kg hovězího vysokého roštěnce
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy:

Máslo s bylinkami smíchejte v míse a zabalte do potravinové fólie. Takto připravené bylinkové máslo dejte vychladit do lednice na 20 minut.

Vezměte si steaky připravené z hovězího masa a z obou stran je nasolte a opepřete.

Steaky vložte do horkovzdušné fritézy a připravujte při teplotě 200 °C po dobu cca 12 minut pro medium propečený steak.

Přibližně v polovině doby steak otočte pro rovnoměrné propečení.

Potřete bylinkovým máslem a můžete podávat.

Že vám k němu chybí příloha? Využijte horkovzdušnou fritézu naplno a zatímco necháte steaky potit v alobalu, tak si připravte fritované brambory. Pokud jste vyznavači zeleniny, nakrájejte si zeleninu, jaká je vám po chuti a také vložte do horkovzdušné fritézy.

Při přípravě pokrmů v horkovzdušné fritéze se fantazii meze nekladou.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení